Teleflorina cvetnogodišnja čestitka

 

Teleflorina cvetnogodišnja čestitka


 

 

Nova godina simbolizuje obnavljanje života i slavljenje regeneracije. Milioni ruku koje grle, u ovoj noći pletu mrežu ljubavi i radosti oko planete.

Novogodišnja parada, najatraktivniji simbol Nove godine, na Tibetu traje 4 dana; Grci nose figurice jabuka, ovaca i zvezda, a na Tajlandu, maršira se uz zvuke gonga. Na Bahamima u paradi učestvuje na hiljade kostimiranih ljudi. U Teleflori, u Ulici Otvorenog srca, cvetovi se predaju mašti aranžera, da svoje latice doteraju za ponoćnu čaroliju.

Sidnej je jedna od vodećih novogodišnjih

destinacija, a na njegovim ulicama više od 1.2 miliona ljudi uživa ublagodetima leta. SAD Novu godinu smatra glavnim društvenim praznikom. Japanska tradicija nalaže praštanje svih nesporazuma kako bi se u Novu godinu ušlo potpuno "čisto". Poslednjeg dana u decembru zvona budističkih hramova zazvone 108 puta kako bi oterala 108 ljudskih slabosti, a nakon toga se svi smeju tako terajući zle duhove.

 Teleflora tog dana pošalje 365 aranžmana svojim cvetoljubivim prijateljima i učini Beograd cvetno raspoloženim.

Poljubac u ponoć nije samo deljenje trenutka sreće, već i zavet bliskosti u predstojećih 12 meseci. Teleflora Vas ljubi kada se kazaljke sklope i želi Vam novu godinu ispunjenu lepim trenucima, radosnim mislima, mudrim koracima i nežnim cvetnim vibracijama!

Voli Vas cvetno,

Vaša Teleflora