~ Aranžmani u vazi ~
Kako osvojiti Vagu
Vedre boje i mirisni mix cveća za drage Vage.... Pošaljite ovaj aranžman i probudite sva čula... Idealan cvetni poklon za rodjendan!
~ Cveće za rođenja ~
Srećan početak
Ulepšajte bebin dolazak na ovaj svet i obradujete mame i tate našim originalnim cvetnim aranžmanom u obliku kolica. Dimenzije 25x35
~ Za sve prilike ~
Prolecne zelje
Mirisna šarena korpa za novi dan, za novi početak! Obradujte, čestitajte, usrećite Vama drage osobe. Dan neka počne čokoladicama, a završi se uz čašu Francuskog vina...
~ Ruže u kutiji ~
Pokloni me
Da li volite da poklanjate i usrećujete druge ljude? Iznenadite ih i usrećite aranžmanom u okrugloj kutiji, kombinacijom harmoničnih belih i umirujućih zelenih tonova. (19x30)
~ Cveće za godišnjice ~
Savršen dar
Očarajte i začarajte nekog... Vama dragog i posebnog... Buket u toplim tonovima od ruža, alstromerija i ljiljana ulepšaće specijalan dan!
~ Cveće za rođenja ~
Cvetni meda
Aranžman u korpi, od ružičastog cveća, razbudiće sva vaša čula i podsetiti Vas na detinjstvo i dečije radosti... Poklonite aranžman sa medom i poželite najlepše želje.
~ Pokloni ~
Cvetno i voćno
Obradujte Vama drage osobe mirisom cveća i ukusom voća... Cvetno-voćna korpa puna vitamina za bolje raspoloženje i podizanje energije. (dim. 40x40)
~ Ruže ~
Samo za Tebe!
Buket crvenih ruža koji uvek simbolizuje ljubav i romantiku, a označava lepotu i savršenstvo.
~ Cveće za Rođendane ~
Kako osvojiti Škorpiju
Do strasne prirode jedne škorpije doćićete preko specijalno dizajniranog buketa cveća, po izboru našeg aranžera, koji će preslikati njena burna i snažna osećanja vatrenim nijansama.
~ Cveće za Rođendane ~
April u Beogradu
Šarmantna lopta od ružičastog cveća, inspirisana novim trendovima i provokativan detalj u beloj boji. Ušuškano i divlje kultivisano (30x15)
~ Aranžmani u vazi ~
Čist romantizam
Buket u staklenoj vazi koji opušta svojom elegancijom, čistoćom i mirnoćom. Mali detalj čipke na vazi mu daje romantičnu notu.
~ Za zaljubljene ~
Veselo srce
Aranžman u obliku srca sa raznovrsnim ljubičastim cvećem i kristalima za mlade devojke
Сакупљач садржаја