I Adrijana Lima zna da je Teleflora pravi izbor

Bajka o ljubavi iz ruže rođena...

...ili: zašto najslavnija srpska snaha reklamira Telefloru

Rekla je da nikada nije bila verena sa rokerom Lenijem Kravicem, igračem  bejzbola Derekom Džesperom, ili princem Venzeslausem od Lihtenštajna.

Moguće...

Nebitno...
Zato što se, Adrijana Lima, 2009. na Dan zaljubljenih, udala za proslavljenog 
srpskog košarkaša Marka Jarića i tako postala, najslavnija i najlepša snaha Srbije na svetu.

"Dajte i dobićete" - poručila je nedavno muškarcima u spotu kojim je reklamirala Telefloru, a u pauzama prenosa Superboula TV stanice NBC.  lanac za širenje i prenošenje cvetnih radosti, (slanje cveća širom sveta),  reklamira u ovom najgledanijem američkom programu.

Lako je razumeti zašto je Teleflora želela da za snimanje ovog fantastičnog spota odabere baš Adrijanu Limu. Ali, kako razumeti zašto je jedna od najplaćenijih i najtraženijih modela na svetu, mankekenka o koju se otimaju najčuveniji svetski brendovi, (godišnje zarađuje osam miliona dolara od reklama koje snima ) odlučila da se pojavi u reklami u kojoj izgovara kratku, obećavajuću rečenicu: dajte i dobićete?

Odgovor je sasvim jednostavan. Srce lepe Adrijane, koje je odolelo izjavama ljubavi najslavnijih muškaraca na svetu, kapituliralo je pred ružama kojima je Marko Jarić posle prvog izlaska ispunio njen stan.

,,Nikada neću zaboraviti naš prvi izlazak. Kada sam se posle toga vratila kući zatekla sam stan prepun crvenih ruža. Nikada, ni od koga, nisam dobila toliko ruža. Tada me je osvojio. Ja volim cveće.

Da li se i neko od vas nalazi pred nekim, naizgled, neosvojivim ženskim srcem?

Teleflora, ili - ništa nije nemoguće, glasi naš odgovor na vašu sumnju. Jer, žene vole cveće. Sve žene. Bilo da su slavne manekenke, ili samo vama znana i voljena bića, sanjaju o tome da ih osvojite cvećem. Baš kao što je sanjala Adrijana.

Put do ostvarenja ljubavi ne mora biti posut trnjem. Nisu potrebne ni stotine ruža. Nekad je važno samo setiti se: žene vole cveće. A Teleflora će uraditi ostalo.Od jednog malog, skromnog cveta može da naprvi cvetnu bajku koja će progovoriti jezikom vašeg srca.

Setite se toga pre nego što odustanete od pokušaja da se izborite za njeno srce.

Da se Marko Jarić nije dosetio ruža, možda ga danas ne bi budio Adrijanin poljubac. To je odgovorila na pitanje šta prvo uradi kad se ujutru probudi u jednom od brojnih intervjua koje je dala od kako se udala za proslavljenog košarkaša.

Ako i vi sanjate sličan san, probudite se i pokušajte da ga živite u stvarnosti. Ništa nije nemoguće. Teleflorin cvetni govor razumeju sve žene sveta. 
Beograđanke, Nišlijke, Novosađanke, Čačanke, Njujorčanke, Parižanke, Jagodinke, Rimljnke, Atinjanke, Vranjanke, Bečlijke... A i vaša lična bajka o ljubavi iz cveta može biti rođena...

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa