Akcija Teleflore i Centra za integraciju mladih

Prvi put se ove godine Teleflora uključila u Novogodišnju akciju Centra za intergraciju mladih koji se od 2004. godine kontinuirano bavi osmišljavanjem i sprovođenjem programa za integraciju i zaštitu dece ulice. Ovim je Teleflora pokazala svoju visoku svest o neophodnosti društvene odgovornosti, posebno u odnosu prema deci.

U sredu, 27. decembra, u Knez Mihailovoj ulici, kod fontane ispred Kulturnog centra, od 14.00 do 17.00, specijalni pedagozi i socijalni radnici Centra, deca ulice i Teleflora sa svojom cvetnom podrškom su zajedničkim snagama, dobrim željama i čistim emocijama, pokušali da skrenu pažnju javnosti. Deca ulice, njih dvadesetak, u ulozi Deda Mraza su, umesto da traže, kako nažalost obično na ulici čine, bili u prilici da poklanjaju – osmehe, čestitke i po neku bonbonu. Ovo je bio samo jedan od načina da im se otkrije sreća darovanja...

U pretprazničkoj atmosferi kada svi žure za „nekim svojim poklonom“, Teleflorina bajkovita kočija i nasmejani „Deda Mrazići“ su, bar na terenutak, uspeli da privuku pažnju prolaznika, s nadom da će odjeci ove akcije stići i do predstavnika zvanične javnosti.

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa