Teleflora na letnjem Karavanu Blic Žene

Karavan Blic Žene je krenuo da zabavlja ljude u gradovima širom Srbije. Učesnici karavana su predstavnici poznatih kompanija i svako je na svoj način učinio nešto lepo za posetioce karavana.

U sredu 06. juna destinacija je bila Kragujevac, a 13. juna Bor, kada je Teleflora svojim cvetnim kreacijama uspela da izmami osmehe ljudima iz tih gradova. Šef aranžera Vera Trifković je pravila ljupke aranžmane i bukete za sve prilike od cveća koje su donosili građani i zajedno sa njima otkrivala tajne aranžiranja.

“Ovo je fenomenalno, non-stop dolaze stanovnici posećenih gradova, sa kojima pravim različite vrste aranžmana, prvi put u životu sam pravila aranžman od muškatli, novo i prelepo iskustvo. Čak sam dobila poklončiće i poljupce od pojedinih posetilaca. Sve pohvale timu Blic Žene za organizaciju karavana i veliki pozdrav svim ljudima iz Kragujevca.” – rekla je Vera ushićeno i pomalo umorno.

Teleflora je uvek raspoložena da podrži akcije edukativnog karaktera, na kojima inspiriše ljude, širi cvetne radosti i dobro raspoloženje i prenosi znanja o aranžiranju, o dekoraciji za venčanjasvečanosti i događaje(rođendan, proslava i jubilej kompanije, tematske večeri,...)  kao i novim trendovima iz ovih oblasti.

Karavan Blic Žene je tek počeo sa turnejom, očekujte nas u Zrenjaninu, Kruševcu i drugim gradovima gde Teleflora zajedno sa učesnicima akcije Karavana Blic Žene nastavlja da širi cvetnu radost a njeni stručnjaci da edukuju građane o čarima pravljenja buketa i cvetnih aranžmana.

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa