Nedelja ljubavi

Dan zaljubljenih, prilika je da se izmaknemo iz svakodnevice i pustimo par koraka po „ružičastim oblačićima“. Ljubav je bila i ostala muza mnogim umetnicima, nadahnula je pesnike, započela ratove, pomirila svetove...  

Četrnaesti februar je njen dan. Teleflora 14.februara ima poseban zadatak: da zajedno sa Vama širi ljubav, nežnost, iznenađenja, i da nikoga ne ostavi bez osmeha. 

Povodom Dana zaljubljenih Teleflora je pokrenula akciju Nedelja ljubavi 8-14. februar, inspirisana gestom starog kavaljera koji je svojoj dami omogućio da i nakon njegovog života, ona dobija cvetne aranžmane za njihovu godišnjicu braka. Image U Nedelji ljubavi bračnim parovima u domu za stara lica Voždovac poklonili smo bukete cveća kao priznanje za negovanje ljubavi. 

Od naših starijih sugrađana iz doma, mogli smo naučiti mnogo o ljubavi, nežnosti, o važnosti uzajamnog poštovanja, razumevanja, strpljenja. Jedan od naših „ljubavnih veterana“ rekao je : „Što je čovek stariji, to je zaljubljeniji“. Zaista, ljubav ne poznaje godine. Saznali smo da se jedan par venčao baš u domu, želeći tako da kruniše ljubav koju je probudio njihov prvi susret. 

Uz mnogo osmeha, nežnih pogleda, dirnuti cvetnom pažnjom koju smo im ukazali, kažu da ljubav dođe kada se čovek najmanje nada. Grujić Živorad i Dragica, u braku su 62 godine i kako Dragica kaže, život ih je okitio najlepšim darovima: decom, unučićima, praunučićima, napominjući tako da su naše najveće vrednosti i bogatstva upravo tragovi ljubavi koje ostavljamo. Svaki klijent koji u Nedelji ljubavi dođe u Telefloru (Svetogorska 11) dobiće mali znak pažnje, jer Teleflora Vas voli cvetno. 

Ukoliko Vam je potreban savet šta i kako se poklanja za Sv.Valentina ili informacija više o samom prazniku, pronaćićete ih na sajtu www.teleflora.rs Svakodnevno slavite i negujete ljubav i nek 14. februar ne bude jedini dan kada voljenoj osobi ukazujemo pažnju, već dan koji slavimo kao rođendan ljubavi.

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa