Osmomartovsko darivanje Teleflore

I ove godine, Teleflora ne odustaje od već ustaljene tradicije da svakog 8. marta, neke od predstavnica okupljenih oko značajnih društvenih akcija, obraduje cvetom. Na ovaj humani način, dosledno sprovodi svoju posvećenost buđenju umetnosti kazivanja cvećem i širenju cvetne kulture.

Na sam dan 8. marta pridružiće se akciji Ništa bez žena koja promoviše dobrovoljno davanje krvi među ženama, a koju organizuju Institut za transfuziju krvi Srbije i Crveni krst Srbije u saradnji sa Domom omladine. U foajeu, ispred velike sale Doma omladine, 8. marta, od 11.00-15.00 biće prisutna i Teleflora sa svojom cvetnom pažnjom namenjenoj doborovoljnim “davateljkama” krvi.

Dan žena je samo povod za Telefloru da još jednom potvrdi svoj cilja koj se, osim u širenju osećaja za lepo, ogleda i u širenju ideje da uvek može “nešto” da se učini za “nekog”.

Kada je reč o Udruženju distrofičara Beograda, to “nešto” je cvet za svaku od 140 žena koja boluje od progresivne mišićne distrofije, bolesti koja dovodi do nepokretnosti i zavisnosti od tuđe pomoći i nege.

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa