Tamo gde se ljube stvarnost i mašta nastaju Teleflorine cvetne kreacije

Teleflora kroz svoju cvetnu prizmu posmatra svet oko sebe, trudeći se da svoj vedri, mirisni pogled cvećem prenese svojim cvetoljubivim prijateljima. Plešući s maštom, ova stara francuska dama, pretvorila je delove enterijera u prave cvetne oaze. Teleflorin cvetni pogled je izazvao i izaziva mnogo nežnosti, smeha, pa i po koju suzicu. 

Cveće je senzualno, čulno, savršeno da u njega utkamo emocije. Teleflorini aranžeri u cvetne aranžmane upliću puno ljubavi i lepih misli i zato su Teleflorine cvetne kreacije lepršave, zavodljive, nežne. 
Prva Teleflorina izložba održala se u oktobru 2008. godine u galeriji RTS-a. Eksponati su prikazani unutar devet različitih celina inspirisanih našom svakodnevicom. Svi izoženi predmeti rađeni su isključivo ručnim radom, od prirodnog materijala sa puno strpljenja i ljubavi. Čitav prostor je odisao porukom ljubavi, pažnje, osmeha, porukom da treba da uživamo u malim stvarima i da im se radujemo. Ovu poruku Teleflora svakodnevno širi, poklanja i utiskuje u srca onih koji poklanjaju i onih koji primaju njene cvetne maštarije.

Jezikom srca, jezikom lepote, Teleflora stvarnost čini cvetno-obojenom. Njen cvetni pogled predmet sa kojim se svakodnevno susrećemo pretvori u pravi izvor zadovoljstva; na primer kadu će optočiti cvećem i zelenilom, postaviće nekoliko sveća i uplešće svoje lepe želje. Ovakva cvetna kada probudiće čula, izmamiće osmeh. 

Cvetni globus, privućiće više pažnje i izmamiće više osmeha nego onaj koji to nije; zato se globus sa Teleflorine izložbe uputio pravo u turističku agenciju i momentalno počeo zavodljivo da trepće i zabavlja klijente. 

Dopustite da i Vašu stvarnost obojimo cvećem!

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa