Teleflorin vodič za nove trendove u cvetnoj dekoraciji

Ja sam u trendu, a Vi?

Najnoviji trendovi u cvetnoj dekoraciji nas vraćaju prirodi i duhovnim vrednostima. Inspiraciju su pronašli na venčanju Kate Middleton, Kate Moss, Kristen Stewart…ali i kod naših sugrađanki. Stilovi su jednostavni, spontani i sofisticirani. Ističući lepotu cveća, oni govore o osobi za koju su kreirani i bude sklad i harmoniju.

Takozvani “divlje-kultivisani” stilovi nas inspirišu na buđenje svesti o prirodi i njenim blagodetima, praćeni su detaljima koje lako pronalazimo u svome vrtu, u šumi: grančice, plodovi, mahovina, perje… mogu da deluju i ekstravagantno i glamurozno…. omiljeni su stilovi i kod Teleflorinih aranžera.

 

Zavirite u ormare svojih baka, možda pronađete savršen detalj za Vaš bidermajer, bisere ili broš ili pak komad čipke, neprevaziđen ukras za Vas mladenački sto, jer doba Vaših baka je ponovo u modi. Vreme je za nežna i romantična osećanja, za pastelne nijanse cveća, bež, bledo roze i ciklama. Ruža dominira, često u pratnji sa božurom, eustomom, alstromerijom. Monohrome forme od nekoliko varijeteta cveća, bledo narandžaste, kajsija i breskva boje takođe su miljenice novih svetskih trendova.

Ne smemo izostaviti nijanse ljubičaste, lavande i lila boje, kao i belo zelene tonove cveća, koji su simbol savršene elegancije i bez kojih je teško zamisliti savremena venčanja.

Svi ti romantični, sofisticirani ili glamurozni cvetovi na Vašem venčanju govore o Vama, o Vašem stilu života, o Vašem pogledu na svet.. Šapnite nam koji su Vama omiljeni!

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa