TELEFLORINA MASKOTA - PODELIMO LEPŠI DEO STVARNOSTI

Dragi cvetoljubivi prijatelji i posetioci našeg sajta,

Sa velikom radošću želimo da vas upoznamo sa novim članom naše cvetne porodice. Vesela, duhovita, plemenita  ali i izazovna Maskota je stigla u našu cvetnu kucu, Teleflora Srbija.

Sa cvetne Teleflorine planete nam dolazi Maskota, sa ciljem da svojom cvetnom i razigranom pojavom unese radost i vedrinu u naše živote, duhovitom prirodom izmami osmehe , a humanim delima ulije nadu, pomogne… ispuni želje.

Početak akcije  PODELIMO LEPŠI DEO STVARNOSTI  je sa velikim ushićenjem obeležila u ponedeljak 27 aprila posetom Konstantinu Kostjukovu, Direktoru Baleta Narodnog Pozorišta u Beogradu, kome je uručila cvetni aranžman “ Cvetna ljuljaska “ , njen favorit za ovo proleće i time izazvala opšte oduševljenje.

Image

Širenje cvetnog raspoloženja je nastavila posetom Ustanovi za nezbrinutu decu “ Moše Pijade “. Sa mališanima uzrasta od 9 do 16 godina je provela opuštene trenutke uz čokolade i ćaskanje o životu, lepoti, o cveću, uz obećanje da će se uskoro ponovo sresti i zajedno osmisliti kreativnu radionicu.

Takođe se pokazala kao izuzetno zabavan dostavljač cveća i neke od naših sugrađana prijatno iznenadila.

Teleflora Maskota je najavila veći broj manifestacija kulturnog, edukativnog i humanitarnog karaktera, u skorijoj budućnosti.

Sa Maskotom se možete družiti na ulicama Beograda, na raznim kulturnim manifestacijama i okupljanjima… ili joj pisati na maskota@teleflora.rs. Svaka vasa sugestija, predlog, kritika i pohvala je od velikog značaja za još uvek bezimenu Teleflorinu Maskotu.

TELEFLORA MASKOTA PRIREDILA ROĐJENDANSKO IZNENAĐENJE DEJANU IZ DOMA MOŠE PIJADE

Image     

Danas je Maskota malom Dejanu iz Doma za nezbrinutu decu Mose Pijade, priredila, kako on kaže “ do sada najlepše iznenađenje “,  malo rođendansko slavlje poklonila mu tortu sa svećicom i mobilni telefon koji je priželjkivao… 

TELEFLORA MASKOTA POČASTVOVANI GOST NA PREDSTAVI KOJU SU ORGANIZOVALA DEČICA SA POSEBNIM POTREBAMA

 

TELEFLORA MASKOTA U AKCIJI

Teleflora Maskota je danas podržala manifestaciju doma zdravlja Stari Grad u borbi protiv pušenja. Svojom pojavom je donela lepo raspoloženje i pozitivnu energiju, a svoje sugrađane i sve prisutne je iznenadila poklončićima u Teleflorinom stilu. Posebna čast Teleflori Maskoti je bilo druženje sa Leonorom Barudžijom.

 

Teleflora Maskota nastavlja da širi cvetne radosti na ulicama Beograda .... Ekskurziji iz Kraljeva je izmamila osmehe na Kalemegdanu, a našoj sugrađanki je pomogla da pređe ulicu i razmenila par ohrabljujucih reči.

Teleflora Maskota na dodeli godišnje nagradePrivredne Komore Beograd. Maskota je ispred naše kuće Tanji Jordović uručila cvetni buket i poželela još puno ovakvih nagrada i pobeda.

MOJE EMOCIJE, VAŠE KREACIJE ....

Nas dragi cvetoljubiv prijatelj Gdin M. i ovoga puta je Telefloricane
iznenadio svojom paznjom i kreativnoscu.  Prva recenica koju je izgovorio bila je:
" Moje emocije, vase kreacije, .....( izgovarajuci nas slogan ) sve sam vam
rekao. Za nas je to bilo dovoljno da stvorimo novu kreaciju. Kljucna stvar u svemu tome je avionska karta za egzoticno putovanje..... Kako bi dostava aranzmana
bila spektakularnija,
Teleflora Maskota se ukljucila u akciju i svojom pojavom i sarmantnim osmehom mladoj dami  izmamila osmeh, pa i suzu radosnicu. Prilozena slika sve govori. Tako dragi nasi, pozelite da i vama Teleflora Maskota
pozvoni na vrata :)

LJUBAV U 85- toj GODINI!

Kada Vam se neko svidja, kada se udvarate, kada volite,... godine nisu bitne ..., osecanja, emocije, ljubav zive u nam da li imali osamnest ili osamdeset godina  To pokazuje i nasa jucerasnja prica.

Teleflora, cuvena kuca koja se bavi cvetnim dizajnom i dostavom aranzmana sirom sveta, poznata po  zanimljivim zivotnim pricama svojih klijenata je i ovoga puta otvorila  vrata srece..

On je sarmantan gospodin X koji ima 85 godina,  knjizevnik u penziji. Njegov dolazak u Telefloru zapocinje  recenicom: " Ta subota je obecala nesto novo i posebno. Imala je neki cudan miris koji sam samo ja mogao da nanjusim .... " 

Saznajemo da se  svake subote u isto vreme srecu na pijaci. Ona ga je ocarala svojim sarmom i neobicno duhovitom prirodom. On je cvecem zeleo da joj izrazi svoju naklonost i simpatije, nadajuci se potajno i da ce otvoriti vrata njenog srce.

Uz pomoc Teleflorinih aranzera odabrao je cvetnii aranzman i obavezno zeleo plisanu igracku, znajuci da gospodja Y “otkida” na te male plisane mede i kuce. Verovao je da ce jako obradovati svoju simpatiju, ali nije mogao da predpostavi da ce njegov gest probuditi buru emocija. A da bi iznenadjenje bilo jos vece, Teleflora Maskota je licno urucila cvece sarmantnoj starici i ostavila nezaboravan utisak.

I tako svaki buket jedna prica, jedan san, jedna nada… Kada cvece govori, nestaju granice izmedju ljudi i zemalja i sve postaje sjaj u oku i osmeh na licu i po pravilu ima srecan kraj.

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa