Cvećare u Parizu

Umetnost cveća

U okviru škole Art and Nature International, u Parizu je organizovan seminar iz cvetnog dizajna na temu Venčanja. Seminar su držali poznati majstori iz Francuske, Norveške i Irske

  

Značajno je bilo prisustvo Teleflore na ovom seminaru, zbog razmene iskustava, novih ideja.U okviru škole organizovana je poseta uglednim pariskim ateljeima i radionicama, svaka je osobena i posebna na svoj način jer pečat joj daju ličnosti koje su ih osnovale.

Lachaume je čuvena što je prva osnovana u Parizu, danas njeni klijenti kupuju njeno ime, poznata je po majstorima koji su opremali dvorove carske Rusije, cveće je ovde nezamislivo skupo.

Jacques Castagne je napravio ambijent u kome je svaki detalj dizajniran, boje su prolećno žive, linije čiste, konstrukcije od drveta i pleksiglasa.

  

Gillies Pothier, postao je omiljen kod žena, osvajajući titule na medjunarodnim takmičenjima, buketi su jednostavni sa puno cveća, cvetovi su grupisani i imaju dugačke drške, zelenilo naglašeno, krupni i dugački listovi. U kvartu stanuju bogati Parižani, njihovi veliki stambeni prostori zahtevaju takve bukete i aranžmane.

Pitou ima majušni atelje u koji se ulazi kao u pećinu, a probija se kao kroz džunglu.

Tortu ne voli da se slika kao što nam nije dozvoljeno ni unutar radnje u kome je dekor impresivno srce od 1000 crvenih ruža specijalno tretiranih .

Gillies Argallon ima atelje u jednoj ne baš prometnoj ulici ali je poznat po dekoracijama restorana i hotela. Izbor najkvalitetnijeg cveća i vrsta koje su retke.

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa