Pravila o privatnosti u online prodavnici Teleflora.rs

Izjava o zaštiti privatnosti

Teleflora se obavezuje na čuvanje privatnosti podataka svih posetilaca i kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, odnosno podatke koji su neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge i biće dostupni samo zaposlenima u našoj Internet prodavnici.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice Teleflore  (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Intelektualna svojina

Obaveštavamo Vas da je sadržaj koji je prikazan na ovom sajtu uključujući stranice, tekstove, dizajnerske elemente (ikonice, dugmići i sl.), logotipe, fotografije, audio zapise i softvere u vlasništvu internet prodavnice  Teleflore  ili pak u vlasništvu njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Teleflora d.o.o.

Sve informacije koje su dostupne na internet stranama, mogu se koristiti samo u informativne svrhe, ne smeju se zloupotrebljavati korišćenjem u komercijalne svrhe niti se smeju prenositi trećim licima.

 

Vaš nalog

Teleflora će podatke koje ste naveli prilikom registracije koristiti isključivo radi uspostavljanja poslovnog kontakta i obavljanja kupoprodaje proizvoda i uverava vas da ih neće koristiti u druge svrhe. Osobe koje nisu punoletne mogu koristiti usluge naše internet prodavnice Teleflora isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja. Ne snosimo odgovornost za aktivnosti vašeg naloga na sajtu www. teleflora.rs i poverljivost lozinke za pristup.

 

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Svi posetioci naše internet prodavnice ruze.rs imaju mogućnost da komentarišu proizvode i šalju e-mail poruke. Zadržavamo pravo da sve komentare koji su nepristojnog karaktera, zlonamerni, uključuju govor mržnje po bilo kom osnovu i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih, uklonimo ili ne objavimo. Obaveštavamo vas da na našem sajtu ruze.rs nije dozvoljena registracija sa tuđom e-mail adresom niti lažno predstavljanje. Ukoliko dođe do takvog slučaja ruze.rs poseduje mogućnost da pokrene odgovarajući zakonski postupak.

  

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa