Vodič za muškarce

Kako Beogradjani zavode žene uz pomoć cveća

Beogradski muškarci jesu maštoviti, sa stilom, od ukusa, imaju manire, oni su pažljivi, nežni, darežljivi, oni, jednostavno, znaju da poklanjaju cveće i znaju koliki značaj u životu svake žene ima mirisni cvetni buket.

Sva istraživanja na ovu temu pokazuju da žene vole da dobijaju cveće i kada ga u stvari ne očekuju. Zato je važno da ne čekate samo specijalnu priliku kako bi  je obradovali - činite to često, bez razloga, sasvim spontano.

Veličina buketa nikada nije važna. Najčešće je dovoljan samo jedan cvet, ili skroman, umetnički sklopljeni aranžman. I budite opušteni, jer cveće vas ne obavezuje. Ona zna da cveće govori samo to da vam je stalo. Cveće nikada nije pogrešan izbor.

Ipak, ima Beograđana koji su uz pomoć Teleflorinih aranžera na poseban način obradovali svoje voljene osobe.

Jedan Beograđanin je svojoj devojci čestitao rođendan tako što su u ponoć ispod njenog prozora gitare zasvirale njenu omiljenu pesmu, a kada se ona pojavila na balkonu, sa sprata iznad rasprostrli smo mrežu ispletenu od zlatnih niti sa sto jednom upletenom crvenom ružom. Drugi je danima slao po jednu ružu na svaki sat. Bilo je i onih koji su tačno godinu dana, znaci 365 puta, u isto vreme, slali po jedan cvet upakovan u kutiju. Beograđani su strpljivi i pažljivi. Često pošalju buket a u njemu skriveni prsten. Oni znaju da i običan izlazak u pozorište pretvore u nesvakidašnji događaj tako što ulaznice pošalju uz buket cveća. Znaju i da ulepšaju kišni dan devojci koja ne voli kišu, pa smo nosili aranžmane od crvenih ruža u obliku kišobrana, kako bi nestao oblak bar sa njenog lica….

Ako do sada niste probali cvetno osvajanje, pošaljite joj cveće. Ako se ne oduševi, biće u beznačajnom procentu od dva odsto žena kojima dobijanje cveća ne daje osećaj posebnosti. U tom slučaju ona vas ni ne zaslužuje.

Budite muškarac njenih snova

Uradite nešto što nikada do sada niste uradili, ženi koja Vam se dopada poklonite cveće. Ako joj pošaljete ruže u kutiji ona će se osećati kao filmska diva. I ubrzo čitav grad će pričati o Vama.

Da bi ste je osvojili ne morate da skidate zvezde sa neba, dovoljan je kosmos u malom. Kutak iz prirode u polupejsažnom stilu u posudi od terakote i jedna bubamara.

Cveće možete poslati i zabaviti se njenom reakcijom zbog anonimnog pošiljaoca. A Vi sedite za susednim stolom u kancelariji i još joj pomažete u nabrajanju ko bi to mogao da bude.

Možete joj predložiti i život u dvoje. Kraljevski kao ljiljan, romantičan kao Pacifik ruža, elegantan kao kala i neponovljiv kao ona.

Ako ste je na početku osvojili Vašim šarmom, neodoljivošću, muževnošću, cvećem. Ostanite dosledni tome. Anturijum simbol postojanosti i crvene ruže Vaše ljubavi. Aranžman je na vazi a u njoj mirišljave latice.

Ženi Vašeg života recite da je volite, buketom crvenih ruža i udvarajte se neprestano. Jabuka je simbol udvaranja.

Ako ste zabrljali, da Vas upamti u boljem izdanju. Meda u ružičnjaku.

Ne pribojavajte se da ćete biti odbijeni. Cveće i gvozdena vrata otvara.


Novi vodič za muškarce

Koji je najbolji način da muškarac ostavi trajan utisak na ženu? Poslednja pokazuju da put do nezaboravnog utiska vodi, baš preko cveća.

Studije dokazuju da se 92% žena s lakoćom seti kada su poslednji put dobile cveće, dok njih 98% dobijanje cveća čini srećnim i daje osećaj posebnosti. 

Bilo kako bilo, poklanjanje cveća je još uvek misterija za većinu muškaraca. Da bi im pomogli, napravili smo mali priručnik ili vodič za poklanjanje cveća ženama.  

Budite spontani – nemojte čekati na specijalnu priliku da bi poklonili cveće. 

Veličina buketa nije bitna, verujte Teleflorinom aranžeru i buket, bilo da je veliki ili mali, napraviće željeni efekat!

Sakupite poene slanjem cveće na radno mesto. Zbog pažnje koju je dobila, pokloniće Vam duplo više svoje pažnje.

Najvažnija stvar  koju treba zapamtiti jeste da sa cvećem ne možete da pogrešite, ali možete da izazovete različita osećanja:

OSEĆAJ NOVOG DOBA -  ovaj osećaj je muškarcu možda najteže da izrazi, pa je savet momku koji želi da pokaže nova romantična osećanja da to učini kroz aranžman koji je pun tamno roze, narandžastih, crvenih ili zlatnih tonova. Kreiran u  Teleflorinom stilu sa porukom na interesantnoj kartici – biće pun pogodak!

VERNI PRATILAC  -  kako veza napreduje, cveće postaje simbol različitih događaja u zajedničkom životu. Prisetite koje je cveće bilo na Vašem venčanju, koje cveće ste joj poslali posle prvog sastanka, koje je cveće koje ona sama sebi kupuje... Cvetni znak pažnje neka bude u znaku ovih sećanja što će joj, ne samo dodatno rasplamsati osećanja, već će joj  mnogo značiti. 

VODEĆE DAME U VAŠEM ŽIVOTU– Nijedna žena, pogotovo majka, baka ili sestra ne bi trebalo da ostanu  bez biljke, ili aranžmana u baštenskom stilu, bez obzira na vrstu cveća. Takav aranžman šalje željenu poruku koja kaže: "Stalo mi je!" 

TEK ONAKO – Cveće  će pokazati da mislite na nekoga, ali ne na senzualan način, već "tek onako". Predlažemo biljni aranžman u korpi, isporučen na njenu kuću ili na posao. 

Opet Vas podsećamo da ne bi trebalo da čekate na posebnu  priliku da bi poklonili cveće.Vi treba da "izmislite" priliku i "tek tako" pošaljete cveće ženi svog života što ona nikada neće zaboraviti. 

Muškarcima koji bi da probaju nešto u trendu predlažemo nekoliko vrsta aranžmana koji će sigurno pogoditi pravo u metu:

Monobotanički aranžman koji sadrži samo jednu vrstu cveća kao što su ruže, ljiljani ili sl, mogu biti u različitim bojama, u vazi, korpi, posudi ili sami.

Monohromatski aranžman se oslanja na njenu omiljenu boju ili omiljeno cveće. Zato poručite buket ili aranžman različitog cveća u jednoj nijansi, ili sličnih tonova. Prefinjeno, elegantno, drugačije... Za stil i posudu se posavetujte sa Teleflorinim aranžerima. 

Varijacije od mešanog cveća  podrazumevaju cveće različitih tekstura, do 3 boje. Grupacije cveća u elegantnoj vazi ili posudi, modernog, ekscentričnog stila, sigurno neće ostati bez „WAU” efekta. Teleflorini aranžeri će Vam, u zavisnosti od prilike i osobe,  predložiti stil i propratne detalje.

Cveće ne obavezuje, opustite i prepustite cvetnim izazovima i - osvajajte cvetno!

Prijavite se

i budite u toku sa najvećim popustima!

Visa Master Maestro Amex
Paypal MasterCard SecureCode Verified by Visa